Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra Partilageret.no ("nettstedet").

Personopplysninger vi samler inn

Enhetsinformasjon
Når du besøker nettstedet samler vi automatisk inn informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som finnes på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet og informasjon om hvordan du bruker nettstedet. 

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Du finner mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ordreinformasjon
Når du fullfører eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet samler vi inn opplysninger som navn, adresse, betalingsinformasjon, e-postadresse og telefonnummer. 

Når vi skriver om personopplysninger i denne personvernerklæringen omfatter dette både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan vi bruker dine personopplysninger
Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt, for eksempel ved å lage analyser om hvordan kundene våre bruker nettstedet.

Vi bruker ordreinformasjonen vi samler inn for å oppfylle eventuelle bestillinger. I tillegg bruker vi ordreinformasjonen til å kommunisere med deg, og dersom du har gitt samtykke til det, gi deg elektronisk informasjon med nyheter og tilbud om våre produkter.

Vi har også koblet enkelte av sidene våre til annonseplattformer. Informasjonskapsler gjør at du kan oppleve å motta tilpasset reklame på tredjeparters nettsider. Du er anonym, men plattformene registrerer at du har besøkt partilageret.no tidligere.

Hvem vi deler dine personopplysninger med
Vi deler i utgangspunktet ikke dine personopplysninger med andre, men vil i noen tilfeller måtte videreformidle opplysninger for at samarbeidspartnere skal kunne utføre tjenester som betalingstransaksjoner og levering av varer.

Dine rettigheter
Du har rett til å få innsyn i personopplysninger vi har om deg og til å be om at disse blir rettet eller slettet. Hvis du ønsker å benytte denne retten kan du kontakte oss på e-postadressen oppgitt under.

Oppbevaring
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet vil vi oppbevare din ordreinformasjon i inntil 10 år med mindre du ber oss om å slette informasjonen før. Vi vil likevel måtte oppbevare kjøpshistorikk i 5 år for å kunne ivareta dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon iht. forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og våre salgsbetingelser. 

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis eller av operasjonelle eller juridiske årsaker. Dersom slike endringer har betydning for dine personopplysninger vil vi informere om dette så fremt vi har din kontaktinformasjon. 

Kontakt oss
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål eller ønsker å klage, kontakt oss pr. e-post: post@partilageret.no 

Om du mener vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet.