Informasjonskapsler

Ved å bruke partilageret.no ("nettstedet") samtykker du i bruken av informasjonskapsler (cookies).

Hva informasjonskapsler er 
Som omtrent alle nettsteder bruker dette nettstedet informasjonskapsler (små datafiler som lastes ned til datamaskinen din) for å forbedre opplevelsen. Denne siden beskriver hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også informere om hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene blir lagret, men dette kan utilgjengeliggjøre noen funksjoner og tjenester på nettstedet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler av ulike grunner beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen standardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å deaktivere funksjonaliteten de legger til rette for på nettstedet. Det anbefales at du aksepterer alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de blir brukt til funksjoner og tjenester du bruker.

Deaktivere informasjonskapsler
Du kan avvise informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer funksjonalitet og tjenester på nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi setter

Kontorelaterte informasjonskapsler (for tiden ikke aktivert)
Hvis du oppretter en konto hos oss, bruker vi informasjonskapsler for styring av registreringsprosessen og generell administrasjon. Disse informasjonskapslene blir vanligvis slettet når du logger av, men i noen tilfeller kan de forbli i etterkant for å huske nettstedspreferanser når du er logget ut.

Innloggingsrelaterte informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler når du er logget inn, slik at vi kan huske dette. Dette forhindrer at du trenger å logge inn hver gang du besøker en ny side. Disse informasjonskapslene blir vanligvis fjernet eller slettet når du logger ut for å sikre at du bare får tilgang til begrensede funksjoner og områder når du er logget inn.

Nyhetsbrevrelaterte informasjonskapsler
Dette nettstedet tilbyr abonnementstjenester for nyhetsbrev pr. e-post, og informasjonskapsler kan brukes til å huske om du allerede er registrert og om nettstedet skal vise visse varsler som kanskje bare er relevant for abonnenter/ikke-abonnenter.

Bestillingsrelaterte informasjonskapsler
Dette nettstedet tilbyr internetthandel, og noen informasjonskapsler er viktige for å sikre at bestillingen (varer lagt i handlekurven) blir husket mellom sidene, slik at du kan fullføre kjøpet.

Skjemarelaterte informasjonskapsler
Når du sender inn data via et skjema kan informasjonskapsler settes til å huske kontaktinformasjonen din for fremtidig korrespondanse.

Tredjepartsinformasjonskapsler
I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Dette nettstedet bruker Google Analytics som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og hvordan vi kan forbedre opplevelsen. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å lage spennende innhold.