Oppgrader din snusopplevelse med en robust og luksuriøs snusboks i aluminium

Oppgrader din snusopplevelse med en robust og luksuriøs snusboks i aluminium

Er du lei av å bruke de brune engangssnusboksene som tørker ut snusen etter altfor kort tid? Vi har nå løsningen – en robust og luksuriøs snusboks laget av aluminium. Etter all sannsynlighet det beste valget for å ivareta snusen din på best mulig måte. 

Alle snusboksene som selges i Norge kommer i standard utforming med fargen "Pantone 448 C", også kalt verdens styggeste farge. Fargen skal angivelig gi assosiasjoner til søle og møkk. 

Den tre-delte snusboksen i aluminium har et klassisk og elegant design med et topplokk for brukt snus. O-ringer i gummi sørger for at boksen holder tett og hindrer luft i å komme inn, slik at snusen alltid holder seg fersk. Denne boksen er perfekt for deg som lager din egen snus hjemme eller rett og slett bare ønsker å skille deg ut. 

Boksen er sandblåst og anodisert, noe som gir den en elegant finish og korrosjonsbestandighet. Med et diameter på 70 mm og en høyde på 21 mm, passer den perfekt i lommen.

Markedets beste kvalitet

Produsert i en finish lik den du finner i maskin- og bildeler, er dette er en snusboks du vil ha i årevis! Ikke bare er den et praktisk valg, men også et miljøvennlig valg. Plastbokser brukes ofte kun en gang og kastes deretter, noe som bidrar til økt plastavfall. En aluminiumsnusboks kan brukes i årevis og kan dessuten resirkuleres når (om) den omsider må erstattes.

Prøv i dag og opplev forskjellen selv!

Tilbake til bloggen